Kiekvienas žmogus mažiausiai trečdalį savo laiko praleidžia bendraudamas su kitais, keisdamasis žiniomis ir informacija, padėdamas kitiems ir laukdamas kitų pagalbos. Kiekviena tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo pirmojo žingsnio, o kiekvienas didelis darbas susideda iš mažų žygdarbių. Jei nori nuveikti gerą darbą kartu su policijos pareigūnais – dalyvauk projekte „Savanoriai – žmonių saugumui“ ir prisijunk prie policijos savanorių būrio!

Projektas yra iš dalies finansuojamas ES Socialinio fondo lėšų, projekto kodas VP1-2.2-ŠMM-10-V-04-003. Projektą įgyvendina VšĮ „Raidos kryptys“, Policijos departamentas prie VRM ir Policijos mokykla. Projektas bus įgyvendinamas iki 2015 m. birželio 3 d. visoje Lietuvoje. Projekto tikslas – savanoriškos jaunimo veiklos visuomenės saugumo užtikrinimo srityje organizavimas ir socializacijos bei pilietiškumo ugdymas neformaliojo švietimo pagalba.

Policijos savanoriu gali tapti 18 – 29 m. jaunas asmuo, kuris šiuo metu nedirba ir nesimoko. Policijos savanoriai turės galimybę atlikti savanoriškos veiklos praktiką visuomenės saugumo užtikrinimo srityje policijos įstaigose, bendradarbiaujant su specialiai apmokytais policijos pareigūnais. Savanoriams bus organizuojami policijos profesijos pristatymo seminarai, teikiamos profesinės konsultacijos. Į projektą bus įtraukta apie 1000 jaunų žmonių, o projekto vykdytojai tikisi, kad dalis jų ateityje taps puikiais policijos pareigūnais.

Daugiau informacijos apie projektą www.raidoskryptys.lt ir www.policija.lt arba Kauno teritorinės darbo biržos Prienų skyriuje (Kauno g. 1A, Prienų m.), Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariate (Jaunimo g. 3, Birštonas, 108 kab.) ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariate (F. Martišiaus g. 1, Prienai, 101 kab.).

Birštono policijos komisariate organizuos ir koordinuos projekto savanorių praktiką Viešosios policijos poskyrio specialistė Milda Vokietaitytė, tel. Nr. (8 319) 65 535, mob. tel. (8 614) 76 170.

Prienų rajono policijos komisariate – Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio specialistė Edita Ežerskienė, tel. Nr. (8 319) 62 152, mob. tel. (8 610) 29 003.

Tu taip pat gali tapti saugesnės gyvenimo ir darbo aplinkos kūrėju!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close