150 tūkstančių: tiek žiūrovų balsų pritraukė pirmas interaktyvusis TV koncertas „You Do Music“

Šeštadienį Vilniuje įvyko TEO organizuotas pirmas interaktyvusis TV koncertas „You Do Music“. Jo metu skambėjusios dainos sulaukė daugiau nei 150 tūkstančių žiūrovų balsų. Vakaro favoritu tapo atlikėjas Donatas Montvydas ir jo daina „Norim dar“. Už ją žiūrovai balsavo kelias dešimtis tūkstančių kartų.

Koncerte dalyvavo populiariausi šalies atlikėjai: „Beissoul ir Einius“, „Biplan“, „Golden Parazyth“, Donatas Montvydas, „Pelenai“, „Pop Ladies“, Jurga Šeduikytė, Violeta ir Vilius Tarasovai.

 

Renginio žiūrovai balsavo internetu ir taip sprendė, kada ir kas lips į sceną bei kurią dainą atliks. Daugiausiai balsų surinkusios dainos buvo dar kartą pakartotos koncerto pabaigoje. Tokiu būdu atskleista išmaniosios TV teikiama galimybė sustabdyti jau prasidėjusią programą, ją atsukti ir žiūrėti nuo pradžių.

 

Renginį tiesiogiai transliavo „Lietuvos ryto“ televizija. Bendrovės TEO interaktyviosios TV metrų tyrimo duomenimis, „You Do Music“ per televiziją stebėjo kas penkta išmaniosios TEO televizijos klientų šeima. Renginį gyvai stebėti pakviesti bendrovės klientai buvo susirinkę  į parodų centrą „Litexpo“.

 

Renginio žiūrovai taip pat valdė ir renginio scenografiją. Balsuodami už tam tikrą atlikėją ir dainą, jie taip pat galėjo rinktis ir dainos atmosferą. Labiausiai žiūrovų pageidaujama scenos nuotaika buvo „tamsos šešėliai“, antroje vietoje – „šokoladas“. Trimačio vaizdo scenos efektai buvo kuriami naujos kartos „3D mapping“ technologijomis.

 

Šiuo renginiu bendrovė TEO pristatė naują, lengviau valdomą interaktyviosios televizijos meniu ir keičiamą paslaugos vardą. Nuo kovo 5 dienos televizija GALA bus vadinama išmaniąja TEO televizija.

 

„Kiekvienas pirmojo interaktyviojo koncerto žiūrovas galėjo išbandyti, ką reiškia valdyti muziką ir scenos vaizdą interaktyviai realiuoju laiku. Taip, kaip mūsų klientai valdo išmaniąją televiziją“, – teigia TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

 

Viena pažangiausių Lietuvoje interaktyviąja televizija, kuri pasižymi ypatingomis valdymo galimybėmis, jau naudojasi 106 tūkstančiai šeimų. Ši televizija leidžia įsirašyti laidas, atsukti ir žiūrėti laidą nuo pradžių, susidaryti asmeninį kanalų rinkinį, žiūrėti 3D formato ir HD raiškos televizijos kanalus. Šias išmaniosios televizijos valdymo galimybes TEO siūlė išbandyti ir koncerto metu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close