Prienų skyrius partijos „Tvarka ir teisingumas“ kongrese

Vasario 15 dieną Vilniuje vyko partijos „Tvarka ir teisingumas“ kongresas, kuriame dalyvavo net 50 Prienų skyriaus delegatų. Esame vienas iš didžiausių partijos skyrių Lietuvoje, todėl turėjome galimybę taip gausiai atstovauti.

Kongrese pritarta partijos pirmininko Rolando Pakso kandidatūrai į Lietuvos Respublikos Prezidentus, patvirtinta partijos „Tvarka ir teisingumas“ 2014 metų rinkimų į Europos parlamentą politinė programa ,,Laisvai tautai“, pritarta kandidatų į Europos parlamentą sąrašui. Džiaugiamės, kad 22 kandidatų sąraše į Europos parlamentą 7-uoju numeriu kandidatuoja Lietuvos Respublikos Seimo narys, Prienų skyriaus pirmininkas Vytautas Kamblevičius.

Už dalyvavimą kongrese dėkojame visiems skyriaus nariams.

Prienų skyriaus informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close