Pareigūnai vykdė gaisrų prevencijai skirtą akciją

Vasario 5 dieną Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato Viešosios policijos poskyrio pareigūnai kartu su Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio vyresniuoju inspektoriumi Mindaugu Čiukšiu, atsižvelgdami į gaisrų statistiką Birštono mieste, kurių didžiąją dalį sudaro gaisrai šiukšlių konteineriuose, surengė gaisrų prevencijai skirtą akciją.

Apsilankyta 19 birštoniškių gyvenamuosiuose namuose, jiems primintos saugaus elgesio su ugnimi taisyklės ir reikalavimai. Atkreiptas dėmesys, kad, supylus karštus pelenus į šiukšlių konteinerį, sukeliamas pavojus gaisrui kilti ne tik konteineryje, bet ir išplisti į šalia stovinčius automobilius, gyvenamuosius namus ar ūkinius pastatus. Gyventojams buvo dalijami lankstinukai, kuriuose pateikta informacija apie saugų elgesį su ugnimi.

 

Alytaus apskr. VPK Birštono PK informacija ir nuotraukos

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close