„TonyBet“ fortūna neapleidžia

Praėjusią savaitę Prienų „TonyBet“ ekipa namuose žaidė dvejas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes ir abejas laimėjo.

 

Ypač svarią pergalę kovoje dėl aukščiausių vietų prieniškiai pasiekė antradienį, rezultatu 85:78 (18:23, 24:12, 14:25, 29:19) įveikę LKL turnyrinės lentelės penktoje pozicijoje esančią Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą.

Rungtynės buvo labai įtemptos ir tik ketvirtojo kėlinio pabaigoje paaiškėjo, kieno pusėje fortūna.

Kovoje su pasvaliečiais „TonyBet“ komandai dėl traumos negalėjo padėti vienas iš rezultatyviausių žaidėjų Žygimantas Janavičius.

Nugalėtojams daugiausiai taškų pelnė Gintaras Kadžiulis (21), Artūras Valeika (19), Mindaugas Lukauskis (18), Martynas Linkevičius (9), Paulius Ivanauskas (7).

Dar daugiau įtampos ir emocijų Prienų krepšininkai savo sirgaliams padovanojo šeštadienį vykusiame mače, tik tašku (77:76) įveikę Utenos „Juventus“ ekipą. Įdomu tai, kad iki varžybų pabaigos likus 83 sekundėms svečiai dar pirmavo solidžia aštuonių taškų persvara.

„Turėtume nuoširdžiai padėkoti Utenos komandai, nes jie patys pralaimėjo rungtynes. Aišku, mūsų vyrai – šaunuoliai, spaudė varžovus. Tačiau žaidėme blogai. Manau, dėl to, jog žaidžiame septyniese. Turime vieną centrą – Vaidą Čepukaitį ir vieną įžaidėją – Paulių Ivanauską. Jei vienam kuriam iš jų nesiseka, neturime kuo pakeisti.

Gerai neatsimenu, ką sakiau savo krepšininkams, likus minutei, bet, manau, kad rėkiau. Turėjome aštuonių taškų deficitą, tačiau didelės panikos nebuvo. Kai M. Linkevičius įmetė du baudos metimus, pasakiau, jog mes dar galime „užsikabinti“ šiame mače. Prieš paskutinę ataką nutarėme, jeigu bus laisvas žaidėjas, jis turi mesti. Tai pasiteisino“, – po mačo atviravo „TonyBet“ vyr. treneris Virginijus Šeškus.

„TonyBet“ komandai Martynas Linkevičius pelnė 20, Artūras Valeika – 18, Mindaugas Lukauskis – 15, Laimonas Kisielius – 12 taškų.

Prienų klubas, iškovojęs 17 pergalių ir patyręs keturias nesėkmes, LKL turnyrinėje lentelėje nusileidžia tik Vilniaus „Lietuvos rytui“. Pirmasis jėgų išbandymas su lyderiais jau greitai – vasario 9 d. Prienų arenoje. Susitikimo pradžia 15 val.

Onutė Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close