Geriausia metų merė – Nijolė Dirginčienė

Sausio 29 dieną Vilniuje vyko iškilmingas „Geriausio metų mero“ apdovanojimo renginys. Trims pažangiausiems merams savaitraštis „Veidas“ įteikė padėkos diplomus. Šių metų geriausių merų rinkimuose pirmąją vieną užėmė Birštono merė Nijolė Dirginčienė. Jai buvo įteiktas specialus prizas – bendrovės „Vilniaus kalviai“ nukaldintas ženklas, simbolizuojantis mero stiprybę, ryžtą ir rūpinimąsi savo kraštu. Tokiu ženklu savaitraštis „Veidas“ kasmet apdovanoja geriausią metų merą.

 

Tradiciškai Geriausio metų mero renginį globoja Lietuvos Respublikos Seimo vadovas. Šiemet laureatę ir prizininkus sveikino bei sėkmės tolimesniuose darbuose linkėjo Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė.

„Dėkoju savaitraščio „Veidas“ redakcijai, kolegoms, ekspertams už tokį garbingą ir reikšmingą įvertinimą. Man labai malonu, kad pastebėjote, tikėjote ir įvertinote mano, o kartu ir visos Birštono savivaldybės žmonių, institucijų veiklą. Iš tiesų pastarųjų metų rezultatai džiugina: sėkmingai įgyvendinta ir vis dar yra vykdoma daug išskirtinių, ne tik Birštonui, bet ir visai Lietuvai svarbių projektų. Džiaugiuosi, kad turime kuo didžiuotis šiandien ir ko siekti ateityje. Šis aukščiausias apdovanojimas – tai tam tikras ženklas, kuris įrodo, jog einame ir toliau eisime teisingu keliu. Taip pat jis įpareigoja tęsti pradėtus darbus, kad Birštonas ir toliau išliktų vienu gražiausių Lietuvos kurortų, kuriame puikiai jaučiasi gyventojai ir kuris yra patrauklus bei mėgstamas svečių iš visos Lietuvos ir užsienio valstybių“, – atsiimdama apdovanojimą teigė N. Dirginčienė.

Savaitraštis „Veidas“ Geriausio mero rinkimus rengė jau šeštą kartą. Geriausių merų reitingas sudaromas pagal kolegų merų, verslo asociacijų ir organizacijų bei valstybės tarnautojų balsavimo rezultatus (70 proc.), taip pat vietą reitinge lemia2013 m. savivaldybių rezultatai.

Merę, gavusią tokį garbingą apdovanojimą, sveikino Tarybos nariai, administracijos darbuotojai bei įstaigų vadovai. N. Dirginčienė pastebėjo, kad tai ne jos vienos, bet visos administracijos, Tarybos ir Savivaldybės žmonių darbo įvertinimas.

 

Pagal Birštono savivaldybės informaciją parengė Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close