Prie pergalių pripratę „TonyBet“ komandos krepšinio gerbėjai šeštadienį skirstėsi nukabinę nosis. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) Virginijaus Šeškaus kariauna namuose nesugebėjo pasipriešinti Šiaulių „Šiauliai“ ekipai ir pralaimėjo rezultatu 64:69 (16:18, 17:14, 17:10, 14:27)

Tai buvo antroji Prienų krepšininkų nesėkmė iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje ir pirmoji –savo arenoje. Kaip žinia, praėjusią savaitę išvykoje prieniškiai nusileido Kauno „Žalgiriui“ (71:84)

Šeštadienį „TonyBet“ komandai po 13 taškų pelnė Žygimantas Janavičius (6/7 dvitaškiai, 6 atkovoti kamuoliai), Mindaugas Lukauskis ir Gintaras Kadžiulis, 12 – Laimonas Kisielius, 7 – Artūras Valeika (8 atkovoti kamuoliai).

Po šių varžybų vyr. treneris V. Šeškus prakalbo apie komandos pastiprinimą.

Beje, LKL rezultatyviausiųjų dvidešimtuke yra net trys Prienų klubo žaidėjai. Jau trečia savaitė lyderio pozicijų neapleidžia Mindaugas Lukauskis. Komandos kapitonas Gintaras Kadžiulis – aštuntas, Žygimantas Janavičius – devynioliktas.

LKL turnyrinėje lentelėje „TonyBet“ nusileidžia tik Vilniaus „Lietuvos rytui“ Trečioje pozicijoje „Žalgiris, ketvirtoje – Klaipėdos „Neptūnas“, penktoje – Pasvalio „Pieno žvaigždės“.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) „TonyBet“ ekipa taip pat antra. Juos lenkia „Pieno žvaigždės“.

Sausio 28 d. namuose Prienų klubas žais labai svarbias rungtynes su „Pieno žvaigždėmis“. Susitikimo pradžia 18.30.

Pirmąsias varžybas išvykoje prieniškiai pasvaliečiams skaudžiai pralaimėjo rezultatu 61:81. Laukiam revanšo!

Ona Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close