Grožio studija„Sruogelė“ prieniečius puošia jau 10 metų

Sausio 10 d. jau dešimtąjį kartą visos grožio studijos „Sruogelė“ darbuotojos susirinko ne dirbti, o pasidžiaugti savo darbo rezultatais ir šauniu kolektyvu.


Visada nuotaikingai pasitinkančios klientes ir klientus darbuotojos ne mažiau linksmos buvo ir šią šventinę dieną. Nors sveikinimuose skambėjo ir ilgesingi palinkėjimai, tačiau liūdesio čia nebuvo. Kiekvieni metai – tai dar vienas žingsnis į priekį.
„Sruogelėje“ vadovaujamasi vienu pagrindiniu principu. Paprasta ir visiems žinoma patirtis gali lemti kiekvieno žmogaus ir verslo likimą. Šio grožio salono raktas į sėkmę – nuoširdus komandinis darbas ir savitarpio supratimas. Šia gyvenimiška tiesa ir vadovaujasi dvi „Sruogelės“ šeimininkės – Jolita Šriubienienė ir Vilma Juodsnukienė. Per 10 darbo metų jos nesunkiai atrado šią sėkmės formulę ir savo asmeniniu nuoširdumu kasdien stengėsi dalintis su klientais ir salono darbuotojomis. Ar nuoširdumui pavyko nugalėti negandas? Per 10 metų kolektyvas mažai pasikeitė. Turbūt šis faktas pasako daugiau negu bet kurio verslo ekonominis, finansinis įvertinimas. Puiki atmosfera kolektyve leido pasiekti tai, kuo šiandien gali didžiuotis ne tik Jolita su Vilma, bet ir visos darbuotojos – Diana Kupstienė, Daiva Žvaliauskaitė, Jolanta Frolovienė, Jurgita Kisielienė, Vingrida Cikanavičienė bei Viktorija Baranauskienė.
Tai jų nuopelnas, kad klientai nori sugrįžti į „Sruogelę“. Grožio studijos darbuotojos stengiasi klientus apgaubti dėmesiu, šiluma bei nuoširdžiu paprastumu. Pagrindinis jų tikslas – ne tik atlikti savo darbą, bet ir pasirūpinti, kad klientas iš salono išeitų puikios nuotaikos ir patenkintas suteiktų paslaugų kokybe. Žinoma, svarbiausias tikslas – teigiamas klientų įvertinimas. Norėdamos, kad moteris iš salono išeitų graži, grožio specialistės rūpinasi jos harmoninga išvaizda. Tai ir nepriekaištinga šukuosena, plaukų spalva, skoningas makiažas bei dailiai sutvarkyti nagai. Norinčioms pasilepinti saulės voniomis praverčia soliariumas. Tačiau soliariumas – ne tik įdegis. Tai ir šilumos bei šviesos terapija. Moteris, norinti sukurti naują įvaizdį , čia tikrai gaus ne tik vertingų patarimų, bet ir išeis iš salono grakšti ir rafinuota, o gal kukli ir paslaptinga.
Grožio salono darbuotojoms rūpesčių nekelia ir klientų amžius – jie visi laukiami. Laukiami ir tie, kurie nori išlaikyti savo stilių, ir tie, kurie nenori atsilikti nuo mados. Dažnai užduodami klausimai apie šiuo metu madingą stilių, spalvas būna ne tik išgirsti, bet ir įgyvendinti. Specialistės neatsilieka nuo naujausių mados tendencijų. Visos darbuotojos nuolat dalyvauja įvairiuose kursuose bei seminaruose. Jolita ir Vilma dešimtmetį pasitinka ir su naujais diplomais. Vilniaus kolegijoje įgyti šukuosenų dizaino specialybės, o Edukologijos universitete aukštojo pedagoginio išsilavinimo diplomai joms suteikia galimybes dirbti dar geriau.
Grožio studijos „Sruogelė“ darbuotojos dėkingos savo buvusiems ir esamiems klientams už palaikymą, už supratimą ir už patį paprasčiausią – tiesiog apsilankymą salone. Dešimtmetį elegantiškas kolektyvas pasitiko su puikiomis nuotaikomis – tomis pačiomis, kurios iš jų veidų nedingsta ir kasdien.
Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close