Prienų rajono savivaldybės jaunučių krepšinio čempionai – žiburiečiai

Sausio 13 ir 14 d. Prienų sporto ir pramogų arenoje varžėsi jaunieji krepšininkai iš keturių rajono mokyklų. Dvi dienas trukusiose varžybose lyderiai paaiškėjo greitai.

Prienų rajono savivaldybės organizuojamos jaunučių krepšinio varžybos šiemet sulaukė net dviejų rėmėjų. Tai nuolatinis savivaldybės sporto renginių rėmėjas laikraštis „Gyvenimas“ ir jaunimą nuolat paskatinantis Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Prienų policijos komisariatas (PK).

Pirmosiose varžybose sausio 13 d. susikovė Pakuonio pagrindinės mokyklos ir Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos jaunųjų krepšininkų ekipos. Po nelengvų varžybų paaiškėjo, kad pergalė atiteko pakuoniškiams (43:16). Antrose varžybose Prienų „Žiburio“ gimnazijos krepšininkai taip pat daugiau negu dvigubai įveikė Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos sportininkus (89:44). O trečiosiose varžybose paaiškėjo, kad „Revuonos“ komanda, nors ankstesnėse varžybose surinko beveik tokį patį taškų skaičių su pakuoniškiais, tarpusavio varžybose juos įveikė (52:42).

Dėl laiko trūkumo ir norint leisti pailsėti jauniesiems krepšininkams, kiti susitikimai buvo nukelti į ketvirtadienį – tuomet turėjo paaiškėti rajono nugalėtojai. Pačios pirmosios varžybos tarp „Žiburio“ ir Veiverių gimnazijų akivaizdžiai nustebino ir tuos, kurie tikėjosi didelio skirtumo tarp komandų. Prieniečiai veiveriškius įveikė 92:8. Šis skirtumas iš karto nulėmė galutinius rezultatus. Antrosiose varžybose vėl į aikštelę išbėgo vos keletą minučių pailsėję žiburiečiai bei jaunieji krepšininkai iš Pakuonio. Nors žaidė antras rungtynes iš eilės, „Žiburio“ krepšininkai nesunkiai įveikė ir pakuoniškius (55:20). Paskutinėse varžybose susirungė ryte nesėkmę patyrę veiveriškiai bei pirmąsias ir paskutiniąsias savo rungtynes šios dienos varžybose žaidžiantys „Revuonos“ krepšininkai. Deja, pailsusiai Veiverių komandai sumelavo ir trečias kartas – iškovoti pergalės nepavyko. „Revuonos“ ekipa pergalingai (67:26) užbaigė krepšinio varžybas.

Suskaičiavus rezultatus paaiškėjo, kad veiveriškiai liko ketvirtoje vietoje, trečiąją vietą užėmė Pakuonio pagrindinės mokyklos krepšininkai, o antrąją – „Revuonos“ sportininkai. Pirmąją vietą ir geriausiųjų jaunučių krepšininkų titulą iškovojo „Žiburio“ gimnazijos ekipa.

Visiems sportininkams buvo išdalinti rėmėjų apdovanojimai, prizai ir diplomai.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close