Areną vėl okupavo stalo tenisas (GALERIJA)

Sausio 16 d. Prienų sporto ir pramogų arenoje vėl klegėjo jaunimas, vėl girdėjosi kamuoliukų bumbsėjimas bei sirgalių šūksniai. Čia vyko Prienų miesto ir kaimiškų vietovių mokyklų stalo teniso varžybos.

>>> DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA <<<

Nors lauke spaudė šaltukas, arenoje buvo šilta ir jaunieji stalo tenisininkai drąsiai galėjo varžytis nebijodami sušalti. Varžybas vertino vyr. teisėjas Linas Žilevičius.

Lengviausios varžybos šįkart buvo dviejų jose dalyvavusių miesto mokyklų merginoms. Šiose varžybose Prienų „Žiburys“ 3:0 pranoko „Revuoną“.

Miesto mokyklų vaikinų grupėje kovėsi atstovai iš „Žiburio“ gimnazijos, Jiezno gimnazijos ir „Revuonos“ pagrindinės mokyklos. Šį kartą „Žiburiui“ nepasisekė ir varžybose su „Revuona“ teko pripažinti jos pranašumą. Jiezno gimnazijos vaikinai pralaimėjo abiem varžovams. Pirmoji vieta atiteko „Revuonai“, antroji – „Žiburiui“, trečiąja teko tenkintis Jiezno gimnazijai.

Kaimo vietovių mokyklų merginų grupėje varžėsi keturių mokyklų atstovės. Nedraugiškiausias kamuoliukas šįkart teko Pakuonio pagrindinei mokyklai, jai teko nusileisti kitoms trims mokykloms. Tik prieš Pakuonio mokyklą pavyko laimėti Skriaudžių atstovėms, kurios užėmė trečiąją vietą. Visas trejas varžybas prieš kitas mokyklas ir pirmąją vietą laimėjo Šilavoto pagrindinės mokyklos merginos. Vos vienu tašku nuo jų atsiliko Veiverių gimnazijos atstovės.

Kaimo vietovių mokyklų vaikinų kovose labiausiai nepasisekė vėl Pakuonio pagrindinei mokyklai – jos atstovams atiteko 4 vieta. 3 vietoje šįkart liko Šilavoto pagrindinė mokyklos sportininkai, o dėl pirmosios vietos susikovę Veiverių gimnazijos atstovai turėjo pripažinti Skriaudžių pagrindinės mokyklos sportininkų pranašumą ir tenkintis antrąja vieta.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close