„TonyBet“ dzūkų nepagailėjo

Prienų krepšinio klubo „TonyBet“ ekipa savo gerbėjus ir toliau džiugina svariomis pergalėmis. Šeštadienį namuose Virginijaus Šeškaus kariauna nepaliko šansų Lietuvos krepšinio lygos turnyrinėje lentelėje aštuntoje pozicijoje esančiai Alytaus „Dzūkijos“ komandai ir sutriuškino rezultatu 92:62 (27:15, 22:13, 13:18, 30:16).

Aikštės šeimininkai jau pirmajame kėlinyje susikrovė 12 taškų pranašumą (27:15), o po dešimties minučių pirmavo net 21 tašku (49:18)

Antroje rungtynių pusėje dzūkų sostinės ekipa šiek tiek atsigavo ir po trijų kėlinių atsilikimą sušvelnino (62:46). Tai buvo paskutinis svečių pasispardymas. „TonyBet“ vyrai vėl parodė savo galybę ir šventė pergalę 30 taškų skirtumu (92:62)

Nugalėtojams antrose varžybose iš eilės daugiausiai taškų pelnė Laimonas Kisielius (20). Rezultatyvumu pasižymėjo ir Mindaugas Lukauskis (17 taškų), Artūras Valeika, Gintaras Kadžiulis (abu po 12 taškų), Žygimantas Janavičius, Martynas Linkevičius (abu po 11 taškų).

Beje, M. Lukauskis LKL pagal rezultatyvumą yra antroje vietoje. Jis žaidė 9 rungtynes ir pelnė 148 taškus. Pirmoje vietoje – Kėdainių„Nevėžio“ juodaodis Tyrone Brazelton (8 rungtynės, 134 taškai)

Artimiausios varžybos Prienuose – tik sausio 25 d., kai „TonyBet“ ekipa jėgas išmėgins su Šiaulių „Šiauliais“ (LKL). Išvykoje prieniškiai sausio 15 d. susitinka su Garliavos LSU-Atletu (LKL), sausio 19 d. – su Kauno „Žalgiriu“ (LKL), sausio 22 d. – su „Barons Kvartals“ (Latvija).

Ona Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close